Alla inlägg den 26 september 2008

Av blomsterbarnet - 26 september 2008 20:08

Goddagens!

Mitt internet funkar typ inte idag! Jag blir så frustrerad, jag har börjat bli helt beroende av att läsa bloggar och skriva själv och så. Men på något konstigt vis lyckades jag ta mej in på sidan nu tillfälligt så jag passar på att skriva lite nu då^^

Igår var jag i Göteborg på RMT (riksförbundet för mag- och tarmsjuka), där det var nymedlemsmöte. Jag är medlem där sedan i våras någon gång och det här var första "träffen" jag var på. Ångesten var stor över att gå dit men min underbara pojkvän F ställde upp och följde med mej. Tack så mycket!<3 Förutom de som jobbar på RMT så var vi 6 stycken medlemmar där. Tre hade IBS, en hade chrons och två ulcerös colit (varav jag var en då). Det var väldigt intressant att vara där och lyssna på de andra och få information och så. Men samtidigt så satt jag där och undrade varför i helsikke jag var där. För jag är ju inte sjuk.. Suck, jag blir så matt på mej själv..


Idag så har det varit en sådär-dag. Skolan började nio men jag orkade inte ta mej iväg på morgonen, utan jag kom dit till andra lektionen. Så jag har haft körkortsteori och historia idag, och det har gått jättebra:) Ibland är det faktiskt kul att vara i skolan^^ Vi slutade lite tidigare idag så klockan halv fyra var jag hemma. Slängde in väskan i mitt rum och knatade iväg till affären och handlade upp mina sista slantar..  Sen har jag suttit i mitt rum och slappat och sett på tv och spelat gitarr och sjungit lite. Men jag är så fruktansvärt orolig i kroppen och själen idag. Jag skrev ju för några dagar sedan att jag fått så ont i en fot. Nu har själva smärtan lagt sej men den är stel och värker och så har det spridit sej upp mot knät också. Kvällen efter var den andra foten lika stel nästan. Så båda fötterna och ett ben värker och gör ont. Och som om det inte räcker så har jag fått ont i vänstra underarmen idag:S Handleden är jättestel och det har värkt idag så jag höll på och blev galen ett tag, och panodil bet inte alls. Ångesten är därför stor att ett eventuellt skov är påväg.. Jag vill absolut inte ta ut något i förskott liksom, och ett skov är det sista jag önskar mej, men ledvärk hade jag under mitt första och enda skov, fast då i knän, höfter och rygg. Så det är ju inte samma ställen nu men ledvärk är det nog allt.. Och magen har ju varit jobbig den här veckan, så nog är jag orolig nu alltså. Är det någon som läser denna blogg som har erfarenhet av start på skov och ledvärk och sånt? Kommentera jättegärna och ge tips och råd =)

Men nu ska jag fortsätta se på tv en stund innan jag ska lägga mej och läsa en faktabok om näring som F köpte åt mej på RMT igår.

"Over & Out" 

Ovido - Quiz & Flashcards