Alla inlägg den 30 september 2008

Av blomsterbarnet - 30 september 2008 09:59

Godmorgon!

Jag vill bara säga att jag lever och att helgen varit både sämre och bättre. Var på discobowling i lördags kväll med F och massa kompisar och det var skitkul:D I söndags skulle jag, F och J dra dragkamp igen men nån jäv*l hade tatt nyckeln så vi fick lov att ha filmkväll istället^^ Igår var jag i skolan *stolt* och det sög som vanligt. Är så trött på vissa inkompetenta lärare!! Men fick skapligt mycket gjort iaf. Efter skolan var jag ner på torget och provade skinnjackor. Önskar mej nämligen en sån när jag fyller år snart, och hittade en som jag tyckte om faktiskt, så får la se då hur det blir!:)


Ganska sent igår kväll kom F hem till mej. Vi såg på tv och myste och pratade. Jag vill bara säga Tack för att du finns!<3 Jag undrar varje dag vad jag har gjort för att förtjäna dej i mitt liv. Visst, jag mår oftast inte speciellt bra, men du har höjt ribban på mitt liv med mycket kan jag lova. Och det betyder allt för mej. Jag hade aldrig trott att man kunde ha dessa känslor för någon, så det skrämmer skiten ur mej, men samtidigt är det helt amazing och underbart..!  Så tack F B H för att du finns, jag vet inte hur jag skulle klara mej utan dej längre! All min kärlek till dej!<3


Nu måste jag dra för jag sitter här i pyjamasen och ska iväg med bussen om tio minuter!!:O  Så ha det så bra ni kan, jag tänker på er!

Pusspuss^^

Ovido - Quiz & Flashcards